Εταιρείες, επαγγελματίες και καταστήματα στην Ελλάδα

Βρεθείτε εκεί που ψάχνουν οι πελάτες σας


Σύμφωνα με στοιχεία της google για το 2012, κάθε μήνα περισσότεροι από 16.000 άμεσα ενδιαφερόμενοι πελάτες αναζητούν πληροφορίες για θερμοσίφωνες και περισσότεροι από 22.000 για ηλιακούς θερμοσίφωνες.

Κερδίστε τους ένα βήμα πριν την απόφαση αγοράς μέσα από την καταχώρησή σας στον μοναδικό ελληνικό κλαδικό οδηγό για θερμοσίφωνες!
* Γιατί να διαφημιστώ στο Τhermosifones.gr;
* Ειδικές τιμές για επαγγελματίες
* Πακέτα προβολής
* Πως γίνεται η καταχώρηση
* Τρόποι ΠληρωμήςΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤHERMOSIFONES.GR


1. Είναι ο μοναδικός επαγγελματικός οδηγός αποκλειστικά για θερμοσίφωνες και συναφείς υπηρεσίες, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι όλοι οι επισκέπτες του είναι υποψήφιοι πελάτες σας και μπορούν να σας βρουν άμεσα και εύκολα.

2. Κατατάσσεται στην 1η σελίδα του google
Το διαδίκτυο είναι το Νο 1 μέσο αναζήτησης πληροφοριών από τους καταναλωτές. Από αυτούς οι περισσότεροι κάνουν αναζήτηση μέσα από το google.gr και επισκέπτονται τις ιστοσελίδες που κατατάσσονται στη 1η σελίδα του και σπάνια έως καθόλου φτάνουν στη 2η σελίδα. Με τη σταθερή κατάταξή του στη 1η σελίδα του google, το Thermosifones.gr διασφαλίζει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από κάθε άλλη ιστοσελίδα ή οδηγό για θερμοσίφωνες, και κατά συνέπεια μεγαλύτερη απόδοση της προβολής σας.
Η επισκεψιμότητα του thermosifones.gr ξεπερνά τους 4800 επισκέπτες το μήνα και για το λόγο αυτό αποτελεί το πιο εξειδικευμένο μέσο με τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

3. Τον επισκέπτονται καταναλωτές που είναι αποφασισμένοι να προβούν σε αγορά. Όλοι οι επισκέπτες του Thermosifones.gr είναι άμεσα ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πελάτες που αναζητούν επιχείρηση ή επαγγελματία του χώρου σας.

4. Με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος εξασφαλίζει τη μέγιστη προβολή σας.

5. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, οι επισκέπτες δίνουν προσοχή στη διαφήμισή σας.

6. Η καταχώρησή σας περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας και προβολής και κυρίως σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε το διαφημιστικό σας μήνυμα και να προσελκύσετε τη προσοχή των καταναλωτών.ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις ειδικές τιμές που ισχύουν για επαγγελματίες που παρέχουν μόνο υπηρεσίες (εγκατάσταση, συντήρηση κ.α.).ΠΑΚΕΤΑ

Επιλέξτε το πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες προβολής σας και στο διαφημιστικό προϋπολογισμό σαςΠως γίνεται η καταχώρηση

Η ολοκλήρωση της καταχώρησής σας γίνεται με τα παρακάτω βήματα:

Σε περίπτωση απλής καταχώρησης (Πακέτο 1, Πακέτο 2)
1. Στέλνετε τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας ενδιαφέροντος «ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ» που βρίσκεται στην ενότητα Πακέτα προβολής ή τηλεφωνείτε στο 210-8062071.
2. Επιβεβαιώνουμε τηλεφωνικά τα στοιχεία σας.
3. Πληρώνετε την Καταχώρησή σας με τον τρόπο της επιλογής σας.
4. Με την επιβεβαίωση της πληρωμής και μέσα στο διάστημα που αναφέρεται στο κάθε πακέτο γίνεται η ενεργοποίηση της καταχώρησής σας.


Σε περίπτωση προβεβλημένης καταχώρησης (Πακέτο 3, Πακέτο 4, Πακέτο 5, Πακέτο 6)
1. Στέλνετε τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας ενδιαφέροντος «ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ» που βρίσκεται στην ενότητα Πακέτα προβολής ή τηλεφωνείτε στο 210-8062071.
2. Συνεργάτης του thermosifones.gr έρχεται σε τηλεφωνική επαφή μαζί σας προκειμένου να συνεννοηθείτε για την κατασκευή του banner ή της σελίδας σας.
3. Στέλνετε το δικό σας banner στο email μας. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε banner, μπορούμε να το κατασκευάσουμε με επιβάρυνση 20 ευρώ.
4. Πληρώνετε την καταχώρησή σας με τον τρόπο της επιλογής σας.
5. Με την επιβεβαίωση της πληρωμής και μέσα στο διάστημα που αναφέρεται στο κάθε πακέτο γίνεται η ενεργοποίηση της καταχώρησής σας.

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή είτε ηλεκτρονικά, είτε μέσω λογαριασμού τραπέζης.

Ακολουθήστε μας
Ακολουθήστε μας στο Google+ Ακολουθήστε μας στο Google+
Ακολουθήστε μας στο Twitter Ακολουθήστε μας στο Twitter
Ακολουθήστε μας στο Facebook Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Αναζητάτε κι εσείς μία θέση στον κατάλογο καταστημάτων της περιοχής σας;
Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Τηλέφωνο: 210 80 62 071
Διεύθυνση1: Ι.Μεταξά 8 - 17343 Αθήνα
Διεύθυνση2: Αγγ. Μεταξά 1 - 18534 Πειραιάς
E-mail: solar@thermosifones.gr