Εταιρείες, επαγγελματίες και καταστήματα στην Ελλάδα

Θερμοσίφωνες υγραερίου


Ένας άλλος τρόπος για να έχουμε ζεστό νερό είναι η χρήση θερμοσίφωνα υγραερίου. Το υγραέριο αποτελείται από προπάνιο και βουτάνιο, δύο αέρια που παράγονται στα διυλιστήρια πετρελαίου. Το υγραέριο είναι ένα καύσιμο καθαρό και λιγότερο επιζήμιο για το περιβάλλον, σε σύγκριση με άλλα καύσιμα. Τα προϊόντα καύσης του έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο, εκπέμπουν μικρότερα ποσοστά CO2 (εξαιρουμένου του φυσικού αερίου) και ρυπαίνουν πολύ λιγότερο το περιβάλλον. Επιπλέον το κόστος συντήρησης και λειτουργίας είναι εξαιρετικά χαμηλό και η διάρκεια ζωής ενός τέτοιου θερμοσίφωνα πολύ μεγαλύτερη, εξαιτίας της έλλειψης φθορών που προκαλεί το συγκεκριμένο καύσιμο. Εγκαθίστανται εύκολα και είναι απλοί στη χρήση τους.

Οικολογικός θερμοσίφωνας που λειτουργεί με υγραέριο Ειδικό μπόιλερ για θερμοσίφωνα που λειτουργεί με υγραέριο Οι θερμοσίφωνες υγραερίου λειτουργούν μόνο με πίεση νερού, χωρίς να απαιτείται η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, διαθέτουν ηλεκτρονική έναυση και ασφαλιστικό ροής αερίου και παρέχουν άμεσα ζεστό νερό χρήσης. Έχουν συνήθως πολύ μικρές διαστάσεις, γεγονός που τους κάνει ακόμη πιο εύχρηστους.

Διακρίνονται, όπως και όλοι οι θερμοσίφωνες αερίου, σε ταχυθερμαντήρες - ταχυθερμοσίφωνες, σε θερμοσίφωνες αερίου τύπου μπόιλερ και σε λέβητες θερμοσίφωνες αερίου τύπου ταχυθερμαντήρα – ταχυθερμοσίφωνα.

Οι θερμοσίφωνες υγραερίου είναι μια πολύ καλή λύση για σπίτια που βρίσκονται εκτός δικτύου που καλύπτει το φυσικό αέριο.

Επιπλέον οι θερμοσίφωνες υγραερίου επιλέγονται πολύ συχνά σαν φορητές συσκευές για εξωτερικές χρήσεις, όπως για ιστιοπλοϊκά, κότερα κ.λπ., κάμπινγκ, για τον κήπο κ.ά. Ο φορητός θερμοσίφωνας συνδέεται με μια φιάλη υγραερίου και ένα λάστιχο νερού και είναι έτοιμος για χρήση. Η ανάφλεξη γίνεται με μπαταρίες κι έτσι δεν απαιτείται χρήση ρεύματος.

Ακολουθήστε μας
Ακολουθήστε μας στο Google+ Ακολουθήστε μας στο Google+
Ακολουθήστε μας στο Twitter Ακολουθήστε μας στο Twitter
Ακολουθήστε μας στο Facebook Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Αναζητάτε κι εσείς μία θέση στον κατάλογο καταστημάτων της περιοχής σας;
Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Τηλέφωνο: 210 80 62 071
Διεύθυνση1: Ι.Μεταξά 8 - 17343 Αθήνα
Διεύθυνση2: Αγγ. Μεταξά 1 - 18534 Πειραιάς
E-mail: solar@thermosifones.gr